Tivedsjakt

Gå på hundträning med Tivedsjakt inför jaktsäsongen för vildsvin med hjälp av Paul och Tobias på Tivedsjakt.se.

Tivedsjakt.se

Vildsvinen breder ut sig och då krävs det en duktig hund som vet hur den ska hantera en situation med vildsvin. Det är en kunskap och vana som du som hundägare måste hålla uppe även när det inte är jaktsäsong. Annars tappar hunden sin skärpa och det är inte att rekommendera. Det finns dock ett sätt för dig att träna upp hunden. Med Tivedsjakt.se kan du träna hunden i tre olika hägn som är anpassade för nybörjare till proffs.

Vill du att din brukshund ska få en vana av vildsvin finns hägnet Kolbotten som är anpassat för nybörjarhundar. I det här hägnet kan du se om din hund är intresserad av vildsvin. Hägnet är mindre och det är enkelt att hitta vildsvinen.

För den mer rutinerade hunden finns Dammen. Det här hägnet har en tätare vegetation och lite storskog samt grantätningar. Mer anpassad för att återspegla verkligheten, där vildsvinet kan stå två meter bort utan att du vet om det.

Sista hägnet heter Kärret och hjälper dig se hur hunden jobbar med vildsvinen. Samtidigt blir det en utmaning för hunden.

Träna upp din hund med vildsvin med hjälp av Tivedsjakt.se. För bokning ring:

Paul 070-630 18 97

Tobias 070-359 89 77