Guidad fisketur i Tiveden

Älskar du att fiska? DĂ„ ska du hĂ€nga med pĂ„ en guidad fisketur i Tiveden med Kristofer och gĂ€nget!

Erfarenhet & Expertis

Kristofer Larsson Àr en passionerad sportfiskeguide som har över 20 Ärs erfarenhet av sportfiske. Han Àr vÀlkÀnd inom branschen för att vara en av de frÀmsta guiderna i Sverige. Med sin expertis och kunskap om olika fiskarter och fiskevatten kan han erbjuda unika fiskeupplevelser för alla nivÄer av sportfiskare. Ofta ser man hans bÄt ute pÄ Unden och VÀttern kÀmpandes med stora fiskar.

SÀkerhet & Miljö

Som sportfiskeguide Àr Kristofer mycket uppmÀrksam pÄ sÀkerhet och miljö. Han ser till att alla hans kunder har rÀtt utrustning och att de följer alla sÀkerhetsföreskrifter under fisketuren. Han uppmanar ocksÄ alla sportfiskare att respektera miljön och fiska pÄ ett hÄllbart sÀtt.

Teknik & TillvÀgagÄngssÀtt

Ett par av Kristofers specialiteter Àr trolling, spinn och vertikalfiske. Han har utvecklat ett brett utbud av tillvÀgagÄngssÀtt för olika fiskevatten och fiskarter. Dessutom delar han gÀrna med sig av sina kunskaper och tekniker för att hjÀlpa andra att förbÀttra sin fiskeupplevelse.

guidad fisketur tiveden
Lyckliga fiskare efter en guidad tur

Guidad fisketur i Tiveden: Personlighet & Rykte

Kristofer har en öppen och professionell instÀllning och Àr alltid lyhörd för kundens önskemÄl. Han har mÄnga Äterkommande kunder och har byggt upp ett gott rykte i sportfiskebranschen. Vid sidan av sitt yrke Àr han Àven involverad i fiskevÄrd i Tiveden och hjÀlper till att förbÀttra lekplatser för olika fiskarter som exempelvis öring och röding.

Slutsats

Sammanfattningsvis Àr Kristofer Larsson en passionerad sportfiskeguide som erbjuder unika fiskeupplevelser för alla nivÄer av sportfiskare. Med sin expertis och kunskap om olika fiskarter och fiskevatten kan han hjÀlpa dig att fÄnga din drömfisk och göra din fisketur minnesvÀrd.

Vill du veta mer? Besök Kristofers Facebook eller ring honom pÄ +46 70 242 43 53.